Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський: Доведемо всім скептикам, що децентралізація матиме позитивні результати

13 Листопада 2015 • 14:25

Кіл-сть переглядів: 798

Сьогодні, 13 листопада, голова Житомирської обласної державної адміністрації провів розширену нараду за участю голів новостворених об’єднаних територіальних громад області та керівників підрозділів територіальних органів.

 

Керівник області привітав новообраних голів з призначенням.

 

«З вашого обрання історія реформи децентралізації тільки починається. Впевнений, що вона буде успішною. Та зараз вам, як першопрохідцям, потрібно відпрацювати план дій, за яким ви будете те рухатись. Тому ми зібралися сьогодні, щоб відпрацювати алгоритм комунікації та взаємопідтримки», – зазначив Сергій Машковський.

 

На нараді обговорили нагальні питання. Адже нові громади – це нові реєстраційні процедури, зміни до бюджету, нові повноваження, можливості та відповідальність.  

 

«Мета децентралізації – створення спроможних громад. І це наша спільна відповідальність. Лише в співпраці ми зможемо досягти успіху. Доведемо всім скептикам, що ця реформа матиме позитивні результати», – резюмував керівник облдержадміністрації та дав доручення першому заступнику Геннадію Дмитренку створити робочу групу для консультування голів новостворених об’єднаних громад.

Версія для друку