Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський: Інвестори не повинні «розчинитися» у бюрократії

02 Червня 2015 • 12:47

Кіл-сть переглядів: 1 089

В рамках робочої поїзки до Народицького району голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав підприєтва краю.

 

ТОВ «ЗІТА ТКФ» являється спільним українсько-болгарським проектом. Підприємство спеціалізується на випуску швейної фурнітури, кімнатного взуття.

 

За період функціонування підприємством залучено в район іноземних інвестицій у сумі 58,7 тис. доларів США.

 

Сергій Машковський провів особисті переговори з інвестором з Індії Сінгвіндером Сінгом. Пан Сінг є ТОВ «Оранж Вуд», що спеціалізується на виготовленні шпону та фанери. Від початку року підприємством в район залучено інвестиції в сумі 150 тис. доларів США.

 

Керівник області подякував інвестору за те, що не зважаючи на складну ситуацію в Україні, підприємство продовжує свою роботу.

 

«Ми готові до відповідального діалогу, спрямованого на розвиток підприємства та зробимо все, щоб Вам працювалося комфортно на території нашої області, – наголосив керівник області. – Ефективне залучення іноземних інвестицій – нині найголовніше для розвитку області. Інвестори не повинні «розчинитися» у бюрократії,  зарегульованості та корупції. Влада повинна створити найсприятливіші умови для збільшення приливів інвестицій в країну».

 

1

 

2

 

 

3

 

4

 

 

 

Версія для друку