Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський: На Коростенщині відкриємо нове пожежне депо

20 Липня 2016 • 14:07

Кіл-сть переглядів: 687

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав Коростенський район та оглянув колишню котельню с. Бондарівка. В цьому році тут буде створено  місцеву пожежну охорону.

 

«На місці розвалин буде створено пожежне депо. Раніше пожежна машина до Бондарівки їхала з Коростеня за 40 км, що фактично унеможливлювало вчасне гасіння пожежі. Після реконструкції послугами зможуть користуватися не тільки жителі Бондарівської сільської ради, а й жителі Горщиківської, Білківської, Сушківської сільських рад Коростенського району та жителі Кривотинської та Симаківської сільських радах Ємільчинського району», – розповів Сергій Машковський.

 

Для розміщення даної служби було розроблено проект з реконструкції, яким передбачається здійснити  перепланування приміщень та благоустрій території. Кошторисна вартість проекту складає 1,3 млн. грн. Даний проект реалізується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку із співфінансуванням з місцевого бюджету у розмірі 10% від загальної вартості.

 

Нагадаємо, що голова облдержадміністрації Сергій Машковський перевірив хід робіт з реставрації школи в с.Горщик, Тетерівської ЗОШ I-III ступенів, Новоборівської школи та Високівської гімназії.

 

А в червні керівник області дав доручення створити пожежні частини в ОТГ.

Версія для друку