Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський про корупцію та бурштин. ВІДЕО

09 Липня 2015 • 15:13

Кіл-сть переглядів: 1 235

«Я готовий стати модератором в боротьбі з корупцією у нас в області», – про це заявив голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський після наради під головуванням Президента Петра Порошенко, яка відбулася 08.07.15 в м. Одеса.

 

Сергій Машковський розповів, що Житомирська область виконує всі поставленні завдання: «Будівництво фортифікаційних споруд, нарахування субсидій, проведення адміністративно-територіальної реформи – пріоритетні завдання для нас. Все виконується чітко, у встановлені Президентом терміни», – та наголосив на тому, що повністю підтримує ініціативу Глави держави перейти на електронний документообіг і запровадити систему електронних державних закупівель.

Керівник області повідомив, що розпочав дієву боротьбу з незаконним видобутком бурштину. «Президент та правоохоронні органи теж націлені на цю боротьбу. Об’єднавши зусилля, нам вдасться це зробити», – сказав голова облдержадміністрації додавши, що вирішення цієї проблеми багато в чому залежить від прийняття законодавчих рішень.

Сергій Машковський сказав, що повністю підтримує діяльність нового очільника Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Версія для друку