Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський: Професійна підготовлена армія – наш пріоритет!

07 Липня 2015 • 13:08

Кіл-сть переглядів: 722

07 липня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський зустрівся делегацією Військового університету технологій (м. Варшава).

 

Робочого візит польських колег до Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова відбувся в рамках програми НАТО «Удосконалення військової освіти». Мета програми – надання підтримки у розвитку та реформуванні системи військової освіти.

 

Сергій Машковський підкреслив, що візит польських партнерів для Житомирщини є важливим: «Я підтримую ідею співробітництва та обміну досвідом. Адже надійна, професійна, підготовлена армія – наш пріоритет!».

 

Сторони обговорили умови співпраці. Основний акцент у подальшій роботі зроблено на удосконаленні не тільки навчальних програм, але й обміном досвіду викладання навчальних дисциплін. Також було обговорено наміри збільшити кількість студентів ВУЗу, розширивши можливості для навчання не лише військових спеціалістів а й цивільних.

 

«Армія нашій державі потрібна не для агресії, а для захисту. Сильна армія – сильна країна. Об’єднавши зусилля – ми досягнемо успіху!», – наголосив начальник Житомирського військового інституту, генерал-майор Юрій Даник.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку