Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський привітав дітей з Днем святого Миколая. ФОТОРЕПОРТАЖ

18 Грудня 2015 • 14:34

Кіл-сть переглядів: 837

Сьогодні, 18 грудня, напередодні Дня святого Миколая голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський привітав вихованців Бердичівської загальноосвітньої школи-інтернату.

 

«Дорогі діти, не бійтесь мріяти, ставте перед собою високі цілі та успішно їх досягайте! Усією душею вірю, що Миколай-Чудотворець  принесе лише радість та любов у ваші теплі відкриті серця. Нехай він оберігає вас, дарує здоров’я, радість і здійснення найзаповітніших мрій!», – побажав дітлахам керівник області.

 

Сергій Машковський оглянув навчальний заклад та гуртожиток, в якому проживають учні.

 

«В школі навчається 99 дітей дітей-сиріт та дітей, чиїх батьків позбавлено батьківських прав та працює 45 педагогів. Всі вихованці навчального закладу задіяні в гуртковій роботі декоративно-прикладного, музично-хореографічного, спортивного напрямків», – розповіла директор Лариса Тарнопольська.

 

У залі, де проходило основне дійство, зібралися всі підопічні інтернату. Вони зустрічали гостей з неприхованою радістю. Дитяче свято розпочалося  з виступу маленьких вихованців. Дітлахи розказали святкові вірші, заспівали народні пісні, розіграли театралізовану виставу та розважили гостей і вихованців навчального закладу. Особливо вражало те, як старанно маленькі актори готувалися до свята і яких зусиль їм довелось до цього докласти.

 

Керівник області побажав всім добра та миру, подарував всім солодкі подарунки, а навчальному закладу – телевізор.

Версія для друку