Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський привітав працівників СБУ з професійним святом

25 Березня 2015 • 08:08

Кіл-сть переглядів: 721

25 березня виповнюється 23 роки з нагоди створення Служби безпеки України.

 

Саме на працівників цієї Служби покладено особливу місію – захист державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, прав і свобод громадян.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський привітав робітників Служби безпеки України з професійним святом.

 

«Мало хто знає, наскільки важка і кропітка ваша щоденна праця. Часто вона прихована від людських очей, але коли країна опиняється у скруті, лише тоді стає зрозумілим, наскільки важлива для суспільства та держави ваша робота, – говорить керівник області. – Бажаю вам і надалі чесно нести свою службу та виконувати свої професійні обов’язки. Вітаю також ветеранів Служби безпеки, які присвятили своє життя цій важкій праці. За це вам честь і шана. Здоров’я вам міцного та мирного неба над головою».

 

На урочистостях були присутні голова обласної ради Віталій Француз, керівники правоохоронних органів та Герой України, командир 95-ї окремої аеромобільної бригади, полковник Михайло Забродський.

 

Начальник управління Служби безпеки України Володимир Пахнюк подякував своїм підлеглим за роботу, злагоджені та виважені дії. А також відзначив працівників грамотами та цінними подарунками. У тому числі відзнаку від СБУ отримав і голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку