Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський: Я беру під особистий контроль реалізацію проектів ДФРР

09 Жовтня 2015 • 14:01

Кіл-сть переглядів: 840

З метою розвитку регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних проектів державою виділені кошти.

 

Кошти з фонду  регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних програм та проектів (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад).

 

До кінця року в Житомирській області має реалізуватися 63 проекти. Для цього фонд виділив кошти у сумі 115,9 млн грн.

 

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський тримає на особистому контролі будівництво об’єктів. «Державою виділені кошти для розвитку об’єктів соціальної сфери. Я беру під особистий контроль реалізацію проектів. Роботи повинні завершитися у встановлені терміни», – сказав він.

 

Сьогодні, 9 жовтня, керівник області перевірив як проходятять роботи з реконструкції дитячого садка «Журавлик» в с. Вереси Житомирського району Житомирської області.

 

Проблемою населеного пункту с. Вереси є відновлення належного стану будівлі дитячого садка. На території села проживає 1960 чоловік з них 94 дітей віком від 1 до 6 років. За умови реалізації даного проекту з’являться нові робочі місця та з’явиться можливість відвідували дитячий садок на території села Вереси та належним чином готуватися до школи.

 

Реконструкцію дитячого садка «Журавлик» розпочато в 2011 році силами Вересівської сільської ради. Від початку жовтня садок вже розпочав свою роботу. Наразі у планах – утеплення фасадів, проведення зовнішніх оздоблювальних робіт, облаштування зовнішньої електромережі, санітарно-технічні роботи, благоустрій території, будівництво дитячого майданчика. Для цього виділені кошти в сумі 939,6 тис.грн.: фінансування з державного бюджету становить 845,6, та  93,96 ( 10%) – з бюджету Вересівської сільської ради.

 

Про хід виконання робіт буде поінформовано на нашому сайті.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

Версія для друку