Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський: «Зростання цін на основні продукти харчування є спекулятивним»

05 Березня 2015 • 12:10

Кіл-сть переглядів: 496

У програмі  «Єдина країна: гаряча лінія» на телеканалі «Житомир» 4 березня голова облдержадміністрації Сергій Машковський не оминув увагою актуальні проблеми Житомирщини, які зараз непокоять всіх її жителів.

 

Так голова облдержадміністрації повідомив, що в умовах зростання тарифів цього року громадяни нашої держави зможуть скористатися перевагами спрощеної системи надання житлових субсидій. На Житомирщині буде проведена інформаційно-роз’яснювальна кампанія, присвячена широкому висвітленню цієї теми.

 

Керівництво області постійно спілкується з автоперевізниками, реагує на їхні зауваження та пропозиції з метою попередження виникнення страйків чи транспортного колапсу. За словами Сергія Машковського, спільно з міською владою Житомира наразі опрацьовується питання щодо зміни приміських маршрутів, що дозволить розвиватися КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

 

«Минулого тижня ми зіштовхнулися з підвищенням цін на основні продукти харчування і порожніми вітринами в магазинах. Запевняю, що жодних підстав для паніки немає. Запасів в області вистачає. Зростання цін є спекулятивним. Постійно моніторимо ринок і контролюємо вартість товарів, і вже помітне падіння цін. Ми проводимо зустрічі з представниками різних торгових марок і наголошуємо на необхідності зниження вартості їх продукції», – звернув увагу голова облдержадміністрації.

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку