Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Савчук: Комітет ВРУ з питань бюджету погодив виділення 300 млн грн. на програму “теплих” кредитів

13 Липня 2017 • 13:08

Кіл-сть переглядів: 447

300 млн грн виділено на фінансування програми «теплих» кредитів з обсягу коштів, передбачених в бюджеті на Фонд енергоефективності.

 

Таке рішення було прийняте сьогодні, 13 липня, на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

 

«Вже найближчим часом буде відновлено роботу всіх напрямів програми «теплих» кредитів. Ще десятки тисяч українських родин візьмуть участь у програмі та отримають відшкодування своїх витрат на утеплення житла та заміну газових котлів», – повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

 

Необхідність продовження фінансування програми викликана надзвичайно високим попитом населення та ОСББ на «теплі» кредити.

 

«Спочатку завдяки відшкодуванню витрат як з державного, так і з місцевих бюджетів вдається значно зекономити при придбанні необхідних матеріалів та обладнання. Згодом після реалізованих заходів на учасників програми очікує економія на комунальних платежах. Крім того, це гарна можливість підвищити вартість квартир у багатоповерхівці, зробити їх більш комфортними для проживання», – пояснив переваги програми Сергій Савчук.

 

Нагадаємо, що з початку дії програми близько 280 тис. родин отримали безповоротну фінансову допомогу від Уряду на енергоефективні заходи у розмірі майже 1,5 млрд гривень.

Версія для друку