Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

42-02-02 – працює «гаряча лінія» голови ОДА

28 Серпня 2018 • 11:08

Кіл-сть переглядів: 243

З початку роботи «гарячої лінії» голови облдержадміністрації Ігоря Гундича за вирішенням різних нагальних питань та роз’ясненнями звернулись понад 600 жителів Житомирщини.

 

Із 608 звернень громадян, які надійшли на «гарячу лінію», 545 стосуються актуальних та важливих питань для жителів області. Зокрема, питання ремонту доріг, комунальних послуг, відключення аналогового телебачення, земельних, екологічних та інших сфер. Ще 63 жителі звернулись, аби особисто поспілкуватись із головою ОДА Ігорем Гундичем.

 

Завдяки роботі «гарячої лінії» позитивно вирішено вже 75 звернень жителів Житомирщини. Так, після дзвінка на «гарячу лінію» 81-річна жителька Житомирського району Євгенія Панченко безкоштовно пролікувалася в обласному госпіталі ветеранів війни у місті Бердичеві, жителю с. Станишівка Сергію Леоновичу-Барановському відновили газопостачання у будинку, сім’я Міськових із с. Вереси Житомирського району отримала консультацію, а згодом і компенсацію за встановлення сонячних батарей.

 

Загалом за час дії «гарячої лінії» вирішено ряд проблемних питань, серед яких: встановлення вуличного освітлення, відновлення пільгового перевезення та приміських рейсів, житлово-комунальні тощо.

 

Ще понад 400 жителів Житомирщини вже отримали кваліфіковані роз’яснення у відповідь на своє звернення.

 

Усі звернення голова ОДА Ігор Гундич тримає на особистому контролі. А також керівник області телефонує жителям області, які звернулися на «гарячу лінію» і записалися на особисту розмову.

 

Тож якщо у вас є проблема або ж цікава пропозиція, і ви не знаєте куди звернутися – телефонуйте на «гарячу лінію» Ігоря Гундича за номером (0412) 42-02-02 у будні з 09.00 до 18.00 год.

 

Версія для друку