Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Архітектори Житомирщини знайомляться із законодавчими змінами

16 Серпня 2018 • 11:30

Кіл-сть переглядів: 459

Головні архітектори населених пунктів області завітали до Житомира на семінар «Створення ефективних внутрішніх структур і процесів інтегрованого просторового планування». Протягом дня будуть обговорюватися законодавчі зміни у сфері містобудівної діяльності, а також учасники та спікери будуть ділитися успіхами з проведення просторового планування.

 

 

Привітав учасників семінару та долучився до його роботи заступник голови Житомирської облдержадміністрації Роман Щебетов.

 

 

«Сьогодні під час спільної роботи є можливість не просто познайомитися зі змінами в законодавстві, але й поділитися успіхами й розглянути приклади того, як успішно працюють уповноважені органи з містобудування на місцях, як долучаються до розробки обласних установчих документів в цій сфері діяльності. Дякую представникам територіальних громад за їх небайдужість і підтримку», – зазначив Роман Щебетов.

 

 

Також участь у семінарі беруть заступник начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області Сергій Сербін, директор Житомирського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» Василь Невмержицький, експерт «Офісу ефективного регулювання» BRDO Олег Пілат, експерт з просторового планування Олександр Гнітецький.

 

 

Семінар проходить сьогодні, 16 серпня, на базі офісу Житомирського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» (м. Житомир, вул. Михайлівська, 8/1).

 

 

Нагадаємо, що у Житомирі розпочався обласний ярмарок меду.

 

 

 

 

Версія для друку