Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Бізнес-інтенсив для жінок області буде проведено в рамках гранту від Житомирської ОДА

01 Серпня 2018 • 11:32

Кіл-сть переглядів: 594

Підприємницький інтенсив з розвитку малого бізнесу жінками «Від ідеї до успіху» буде реалізовувати ГО «Скриня корисних справ» в рамках фінансової підтримки від Житомирської ОДА у 2019 році. Учасницями проекту стануть мешканки Глибочицької, Станишівської, Оліїївської та Тетерівської громад.

 

 грант від ОДА

«Наш проект для жінок і про жінок.  Маємо на меті показати, що навіть у селі з невеличким клаптиком землі і працелюбністю жінка може забезпечити собі економічну стабільність. Хочемо показати можливості приватного сільськогосподарського підприємництва», – розповідає про проект голова громадської організації Оксана Давиденко.

 

 

Керівники проекту вже розпочали активну підготовку до підприємницького інтенсиву. Так, учасниць з ОТГ очікує знайомство з успішними жінками, що побудували свій власний бізнес. Імена спікерок поки тримаються у секреті, але це безперечно буде приємним сюрпризом.

 

 

Також Оксана Давиденко наголосила:

 

 

«Дуже хочемо, щоб проект приніс користь жінкам, які стануть його учасницями. Сподіваємось, що одним з довгострокових результатів стане вдало втіленний підприємницький проект, і не один. Можливо це буде незвичайна сувенірна продукція, смачна консервація тощо. Але безперечно щось, що буде родзинкою Житомирщини».

 

 

Інтенсив планують провести восени і до того часу буде підготовлено багато приємних натхненних несподіванок для його учасниць.

 

 

 

Нагадаємо, що Унікальний майданчик побудують в області за грантові кошти від Житомирської ОДА.

 

Версія для друку