Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Дітей з усієї області запрошують реєструватися на квест «Житомир єднає»

23 Серпня 2018 • 11:32

Кіл-сть переглядів: 260

До 2 вересня триває реєстрація для дітей з усіх районів області на захоплюючу гру-квест «Житомир єднає». Таку ідею реалізовує громадська організація «Союз переселенців «Мир на долоні» в рамках гранту від Житомирської ОДА.

 

 

Познайомитися з проектом та отримати запрошення на участь отримали можливість всі, хто прогулювався по вул. Михайлівській  22 серпня.

 

 

«Ми вирішили трішки познайомити з нашим проектом населення міста та його гостей. Роздаємо запрошення та розповідаємо про всі деталі участі в квесті. Хочемо надати можливість взяти участь кожній дитині, оскільки гра дійсно буде цікавою та пізнавальною», – розповіла керівниця проекту Ірина Гладка.

 

 

До участі запрошуються діти віком від 10 до 17 років, що проживають у містах Житомир, Бердичів, Коростень, Коростишів.

 

Кількість учасників обмеженау грі-квесті «Житомир єднає»! Відбір буде здійснюватися на конкурсній основі з наданням переваги дітям учасників АТО, родин переселенців, дітей з інтернатних закладів.

 

 

Учасники квесту дізнаються про історію та сучасність міста, а переможці отримають у винагороду подорож до одного з найцікавіших міст області.

 

 

Реєстрація – https://goo.gl/forms/ORAiVNX7yKM2jzXP2.

 

 

Увага! Проїзд та харчування на день квесту й екскурсії забезпечують організатори заходу. Місце проведення заходу буде повідомлено учасникам додатково після попереднього відбору команд.

Версія для друку