Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Медіатека у Райгородоцькій школі готова до відкриття

01 Серпня 2018 • 11:05

Кіл-сть переглядів: 267

Відремонтоване приміщення, нові корпусні меблі, кольорові м’які крісла, комп’ютерна техніка та телевізор незабаром будуть доступні для дітей та молоді Бердичівського району у новій медіатеці. До відкриття готується smart-бібліотека у Райгородоцькій школі.

По всій області активно тривають роботи з ремонту та облаштування сучасних мультимедійних бібліотек. У нас вже функціонує 10 таких закладів та ще 15 почнуть свою приймати перших відвідувачів з початком нового навчального року. Вже повністю завершений ремонт та завезено обладнання та меблі до медіатеки Райгородоцької школи у Бердичівському районі.

«Завершено переобладнання шкільної бібліотеки в медіотеку в опорній Райгородоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цікаво, винахідливо, доступно. Це сюрприз учасникам освітнього процесу перед новим навчальним роком», – коментує начальник відділу освіти Бердичівської райдержадміністрації Оксана Деліу.

Нагадаємо, що Райгородоцька мультимедійна медіатека створена за кошти обласного та районного бюджету:

– 180 тис. грн. – з обласного бюджету на придбання обладнання та меблів;

– 180 тис. грн. – з районного бюджету на проведення ремонтних робіт.

Нова медіатека обладнана сучасним комп’ютерним оснащенням. До послуг користувачів доступні 4 ноутбуки, багатофункціональний пристрій, телевізор. У smart-бібліотеці можна проводити час з користю: організовувати майстер-класи, дискусійні клуби, переглядати кінофільми.

 

 

 

 

Версія для друку