Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ми допомагаємо дітям відчути себе неймовірними – Людмила Зубко

29 Серпня 2018 • 09:16

Кіл-сть переглядів: 206

160 дітей протягом п’яти днів будуть навчатися співати та грати на різних музичних інструментах в рамках проведення Music Camp International. Завершиться навчання концертом за участі всіх дітей та симфонічного оркестру.

 

 

Ініціатива проведення кемпу в Житомирі та його організація належить голові ГО «Житомир, зроби голосніше!» Людмилі Зубко:

 

 

«Прийшло багато діток, які брали участь минулого року і вони дуже щасливі, що долучилися вдруге до цієї події. Дякую всій команді, яка об’єдналася, щоб подарувати дітям неймовірних п’ять днів і шостий день, коли всі зустрінуться на головній сцені. Ми намагаємося допомогти дітям відчути себе неймовірними, повірити в себе для того, щоб змінювати цей світ».

 

 

Організатори Music Camp International розповіли й про те, що участь серед учасників є 38 дітей з інвалідністю. З ними працюють вчителі, які пройшли навчання в Києві.

 

 

Фінальний день Music Camp International відбудеться на сцені Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. Сюрпризом для всіх стане виконання пісні дітей разом із житомирським співаком.

 

 

Нагадаємо, що триває реєстрація на квест для дітей «Житомир єднає».

 

 

Довідково. Співорганізаторами Music Camp International є управління культури та туризму Житомирської ОДА.

 

Версія для друку