Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На 32 об’єктах ДФРР області активно ведуться будівельні роботи – Роман Щебетов

29 Серпня 2018 • 07:43

Кіл-сть переглядів: 328

Цьогоріч Житомирщина реалізує 34 об’єкти за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні із місцевими бюджетами. Одночасно будівельні роботи проводять на 32 проектах, із них вже на етапі завершення – 9 соціальних закладів області.

 

Про це повідомив заступник голови ОДА Роман Щебетов сьогодні, 29 серпня.

 

За словами Романа Щебетова, для реалізації проектів ДФРР Житомирській області у липні розподілили 218 млн грн. Серед об’єктів – садочки, школи, спортивні, медичні та культурні проекти – як перехідні проекти з минулого року, так і нові.

 

«Із 34 затверджених проектів ДФРР будівельні роботи наразі активно проводять у 32 соціальних закладах Житомирщини. В першу чергу реконструкція проводиться у дошкільних дитячих закладах та школах. Це заміна покрівлі, утеплення, фарбування, внутрішні роботи та благоустрій території об’єктів. Так, вже завершуємо роботи I блоку школи №13 у м. Коростень, гімназіях у с. Грозине та с. Бараші, позашкільному навчальному закладі у м. Коростишів, дитсадках у с. Гульськ та с. Білка, ДНЗ «Калинка» у Червоненській громаді, Житомирській міській гімназії №3 та ФОК у м. Овруч», – зазначив Роман Щебетов.

 

Продовжують влаштовувати Новий освітній простір у Гришковецькій та Романівській гімназіях, а також у Високівській школі об’єднаної громади.

 

Заступник голови ОДА додав, що зараз активно підрядники працюють на масштабних проектах Житомирщини – Центральному стадіоні «Полісся» та Центрі вертебрології, відкриття яких планують восени 2018 року.

 

Також після проведених процедур закупівель розпочали роботи у спорткомплексі «Динамо» у м. Радомишль, Будинку культури у м. Малин, басейні «Юність» в смт. Ємільчино.

 

Цьогоріч реалізація проектів на Житомирщині за кошти ДФРР передбачає співфінасування місцевих бюджетів – від 20% до 40% вартості реконструкції об’єктів.

 

«Відразу після проведення тендерних процедур підрядники приступили до відновлення нових об’єктів ДФРР – Новоборівського ЗНЗ-ліцею, Пулинської ЗОШ, Хажинської школи. Також із утеплення центрального приміщення розпочали реконструкцію Житомирського онкодиспансеру – ще одного масштабного медичного проекту області», – підкреслив Роман Щебетов.

 

Нагадаємо, що Ігор Гундич анонсував утеплення 10 шкіл та відновлення 5 дитсадків до кінця року на Житомирщині за кошти ДФРР.

Версія для друку