Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ще одна мультимедійна бібліотека відкрита в області

28 Серпня 2018 • 06:13

Кіл-сть переглядів: 221

Відтепер на Житомирщині функціонує ще одна сучасна мультимедійна бібліотека. Нову медіатеку відкрили 27 серпня в Пулинській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

До послуг дітей Пулинської школи комфортне сучасне приміщення smart-бібліотеки з новим комп’ютерним обладнанням та традиційними паперовими виданнями. Новітні бібліотеки акумулюють різні джерела інформації та надають ширший спектр послуг на відміну від традиційних бібліотечних закладів.

Пулинська медіатека облаштована мобільними та легкими меблями, котрі можна просто переміщувати по приміщенню та трансформувати таким чином простір для різних видів занять. Адже медіатека це не лише пошук інформації, але й місце для проведення тренінгів, майстер-класів, інтелектуальних ігор, переглядів фільмів.

Отже, 675 учнів Пулинської ЗОШ можуть тепер безкоштовно користуватися трьома комп’ютерами, телевізором, принтером та роутером, мережею Інтернет.

Нагадаємо, що на Житомирщині триває процес зі створення мультимедійних бібліотек. У новому навчальному році функціонуватиме 25 медіатек в області. Про це наголосив голова облдержадміністрації Ігор Гундич під час відкриття smart-бібліотеки в Овручі.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку