Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Випускники Української академії лідерства завітають до Житомира із виставою «Енеїда»

03 Серпня 2018 • 09:30

Кіл-сть переглядів: 291

1Українська академія лідерства  запрошує відвідати виставу «Енеїда», яка є авторською інтерпретацію відомого твору Івана Котляревського. Виставу підготували випускники академії разом із акторами Львівського академічного театру імені Леся Курбаса.

 

Вистава відбудеться 9 серпня. Початок о 18:00 год.

 

Подія відбудеться в будинку колишнього родильного притулку Дуриліних, де народився відомий піаніст Святослав Ріхтер, за адресою вул. В. Бердичівська, 89/2.

 

Вхід – безкоштовний.

 

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAM29eiAtiV6sRxIgMMNw06ix3K6DEer54vkstI-8XlmA4iQ/viewform.

 

Довідка: Українська академія лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального виховання на основі цінностей. Завдання Академії – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо своєї країни. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та фонду Western NIS Enterprise Fund.

Версія для друку