Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Скажи «Так!» життю після збройного конфлікту: “Дім ветерана” презентує соціальний фотопроєкт

25 Січня 2021 • 08:00

Кіл-сть переглядів: 198

Громадська спілка “Дім ветерана” розпочала роботу над соціальним фотопроєктом “Скажи «Так!» життю після збройного конфлікту”. До проєкту залучено матерів, дітей та батьків військових і екскомбатантів АТО/ООС (у тому числі й загиблих або померлих) із Житомирської, Донецької та Луганської областей, а також сім’ї, які проживають уздовж лінії зіткнення.

 

Мета експозицій — натхнення для громадянського суспільства в різних областях України, аби розпочати мирні діалоги з вразливими групами населення та забезпечити безконфліктне продуктивне включення всіх груп населення до суспільного, економічного та культурного просторів у громадах.

 

На даний час експозиція розміщена у 25-у гарнізонному Будинку офіцерів у Житомирі, однак відвідати її можна буде після зняття карантинних обмежень.

 

Фотоподію організовано в рамках проєкту «Життя після конфлікту: реінтеграції ветеранів/ветеранок АТО/ООС, членів їх родин та членів родин, загиблих на сході України, ВПО та інших вразливих груп в суспільстві, як запорука соціальної згуртованості в громадах та сталого розвитку в регіоні» під егідою ГС «Дім ветерана» (м. Житомир) та технічного адміністрування РЦ «ГУРТ», у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

 

До уваги жителів Житомирщини ГО “Дім ветерана” представляє демонстраційні фото експозиції.

 

Версія для друку