Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Скористайтеся правом на субсидію!

06 Квітня 2015 • 09:36

Кіл-сть переглядів: 889

«Бланки заяв та декларацій для оформлення субсидій отримали всі 584 тис. домогосподарств області. Наступний крок – чітко роз’яснити людям про переваги спрощеної системи надання субсидій. Населення має знати алгоритм дій. На це маємо місяць», – зазначив голова ОДА Сергій Машковський 6 квітня 2015 року під час засідання оперативного штабу.  

 

Профільні фахівці мають двічі на тиждень брати участь у роз’яснювальних прямих ефірах на телебаченні та радіо. Заплановано семінари-навчання для працівників сервісних центрів організацій, які надають послуги електро-, газо- та теплопостачання.

 

Голова облдержадміністрації тримає на особистому контролі ситуацію в районах: «Найбільше навантаження і відповідальність зараз лягають на плечі працівників органів соціального захисту. Я буду виїжджати в райони з метою перевірки проведення роз’яснювальної кампанії. Вся інформація про спрощену систему субсидій має бути уніфікованою, чіткою, простою і доступною для людей».

 

Якщо у вас виникають запитання, фахівці департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації нададуть кваліфіковані відповіді та пояснення за телефоном «гарячої лінії»: (0412) 24-14-08.

 

Стежте за програмами на обласному телебаченні і радіо. На офіційному веб-сайті облдержадміністрації працює  рубрика «Все про субсидії» за посиланням.

 

Вперше Уряд максимально спростив механізм нарахування субсидій. Для того, щоб отримати державну допомогу, не потрібно збирати довідки. Досить лише заповнити заяву та декларацію.

 

Скористайтеся своїм правом на субсидію!

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку