Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Соціально-економічні показники Малинського району

16 Червня 2015 • 15:11

Кіл-сть переглядів: 803

В області триває процес конструктивних співбесід голови облдержадміністрації Сергія Машковського з керівниками районів.

 

Під час наради визначаються переваги та недоліки роботи за перший квартал поточного року. Головам РДА дається тиждень для складання плану дій з вирішення визначених проблеми.

 

«Ми зібралися, щоб не просто озвучити проблеми, а й спільно знайти шляхи вирішення. Ми повинні діяти, як одна команда. У нас єдина ціль – створення умов для поширення позитивних процесів розвиту області», – зазначив Сергій Машковський.

 

За оцінкою діяльності районних державних адміністрацій та міськвиконкомів за січень-березень 2015 року район за усіма напрямами діяльності посів 26 місце. На 31 % скоротився обсяг залучених іноземних інвестицій підприємствами району. Обсяг прямих іноземних інвестицій по району   зменшився до обсягів на початок року на 10,1%

 

Від початку року надходження до загального фонду бюджету району склали 10950,6 тис.грн., що на 49,0 відсотків  більше  планового показника затвердженого на цей період. У порівнянні з аналогічним періодом 2014 року надходження збільшилися на  886,1 тис.грн. Обсяги реалізованої промислової продукції  за перший квартал поточного року по району становили 66,7 млн. грн. Середня заробітна плата на одного штатного працівника становить 3199 грн.  

 

У районі функціонує  24 загальноосвітніх навчальних заклади, де навчається 1833 учні, 4 дошкільні навчальні заклади ( 120 дітей), 1 позашкільний навчальний заклад (207 учнів). Проводиться робота з оптимізації  двох ЗОШ І-ІІ ступенів.

 

Основні бюджетоутворюючі промислові підприємства району: ПАТ „Малинський каменедробильний завод”, Пенізевицьке кар’єроуправління, ПрАТ „Пинязевицький кар’єр”, ПМП „Полісся”, СУРП „Граніт”, ТОВ „Граніт ЛТД”, КП „Малинська районна друкарня”, ТОВ „Фабрика натуральної косметики „Ельфа”, ТОВ «Тандем», ТОВ «Юнігран», ТОВ «Юнігран-Сервіс», ТОВ «МегаЛісКомплекс».

 

Докладніше ознайомитися зі станом справ в Малинському районі та шляхів вирівняння ситуації можна буде на прес-конференції, яку голова ОДА Сергій Машковський  проведе по закінченні всіх співбесід. Про час її проведення буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку