Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Співпраця заради майбутнього: БФ «Люмос Україна» та Пулинська територіальна громада уклали договір про співпрацю

30 Травня 2024 • 16:09

Кіл-сть переглядів: 165

Пулинська територіальна громада та Благодійний фонд «Люмос Україна» уклали договір про співпрацю й разом розпочинають реалізацію проєкту «Комплексний захист, освіта та підтримка психологічного здоров’я дітей та сімей, що повернулися та з числа ВПО у Харківській, Сумській та Житомирській областях».

 

Мета проєкту:

Захист законних інтересів. Проєкт надасть підтримку у сферах соціального захисту, освіти, охорони здоров’я та захисту прав дітей для тих, хто цього потребує.

 

Безперебійна освіта. Тимчасові освітні центри будуть створені у Пулинській, Звягельській та Станишівській громадах Житомирщини, щоб діти шкільного віку могли навчатися без перерви на канікули.

 

Психологічна підтримка. Організовуватимуться дозвілля, додаткові уроки та психологічна допомога для задоволення потреб дітей та допомоги їм впоратися з наслідками війни.

 

Значення ініціативи:

 

Доступ до якісної освіти. Діти, які постраждали від війни, отримують можливість навчатися та розвиватися, попри складні обставини.

 

Необхідна підтримка.  Психологічна допомога та соціальні послуги допомагають дітям та їхнім сім’ям подолати травми та адаптуватися до нового життя.

 

Розвиток громад.  Спільна робота БФ «Люмос Україна», місцевих органів влади та громадських організацій сприяє покращенню життя людей у громадах.

 

Ця ініціатива є надзвичайно важливою, адже вона спрямована на покращення життя тисяч дітей та сімей у Житомирській області.

 

 

 

 

Версія для друку