Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#СпортДляВсіх: Житомирська ОВА взяла участь в онлайн-нараді Мінмолодьспорту

04 Квітня 2024 • 16:44

Кіл-сть переглядів: 331

Сьогодні, 04 квітня, під головуванням директора Департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту відбулася онлайн-нарада з питань підтримки та розвитку соціальних проєктів для підтримки фізичного здоров’я населення.

 

Від Житомирської обласної військової адміністрації у нараді взяли участь начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА Сергій Козловець, директор Департамент освіти і науки Житомирської ОВА Наталія Осипович та директор Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адам Хільченко.

 

Перше питання порядку денного стосувалося розподілу субвенції державного бюджету на виконання заходів з реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» з урахуванням наявних коштів на 2024 рік. Та укладання договору з координаторами соціального проекту «Активні парки – локації здорової України».

 

Також учасники наради обговорили ряд важливих питань, зокрема:

 

проведення та розвиток проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги серед учнів закладів загальної середньої освіти»;

 

надання пропозицій щодо внесення змін до нормативно-правових актів галузі фізичної культури і спорту;

 

проведення тренінгу для координаторів «Родина координаторів активних парків».

 

Версія для друку