Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Спортсмени з Житомирщини вибороли срібну та бронзові медалі на чемпіонаті світу зі спортивної аеробіки

27 Вересня 2024 • 13:25

Кіл-сть переглядів: 99

З 20 по 22 вересня 2024 року у м. Пезаро (Італійська республіка) відбувся 11-тий чемпіонат світу серед вікових груп та 1-ий чемпіонат світу серед юніорів зі спортивної аеробіки.

 

Команду Житомирської області представляли 8 спортсменів, вихованців КЗПО “ЖДЮСШ “Авангард”. Разом із національною збірною України, вони змагались за звання кращих в індивідуальних вправах, парах, трійках, групах, аеро-денсі та аеро-степі.

 

Всього у змаганнях взяли участь 552 спортсмени з 36 країн світу. Срібну нагороду в категорії аеро-степ одержала Дар’я Фесько. Бронзовими призерами в категорії групи стали Софія Деркач, Поліна Межевич та Валерія Махінчук.

 

Також дівчата посіли високу четверту сходинку в категорії аеро-денс та Поліна Межевич – в категорії трійки. 7 місце в категорії юніори аеро-ден, разом з командою, посіла Дарина Захарчук. Софія Деркач в індивідуальних вправах у фіналі посіла 8 місце. За крок від фіналів зупинилася юніорська група у складі Ніколь Шейко, Анастасія Стельмашова, Дар’я Фесько, Катерина Денисенко, Дарина Захарчук.

 

Підготували спортсменів особисті тренери-викладачі: Лариса Мохорт, Олександра Мельник, Ілона Сушинська, Вікторія Томашевська та Тетяна Ісакова.

 

Зараз спортсмени знаходяться на відновлювальному навчально-тренувальному зборі в Італії та готуються вболівати за дорослу збірну.

 

Версія для друку