Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Спортивна спільнота Житомирщини доєдналася до Всеукраїнського флешмобу «Нитка Єдності». ВІДЕО

23 Січня 2023 • 17:29

Кіл-сть переглядів: 380

Сьогодні, 23 січня, з нагоди відзначення Дня Соборності України на стадіоні «Полісся» у Житомирі відбувся флешмоб «Нитка Єдності».

 

До флешмобу долучилися начальник Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОВА Сергій Козловець, представники профільних структурних підрозділів та понад 200 спортсменів та тренерів Житомирщини, зокрема Житомирський художній колектив шоу-театр «Клем» Центру творчості дітей і молоді, громадська організація «Молодіжна організація «Надія Є».

 

«Спортивна спільнота Житомирщини теж вирішила доєднатися до цієї Всеукраїнської акції. Вважаю, що у цей час такий захід є потрібним та важливим, адже наша сила у єдності», — сказав Сергій Козловець.

 

Так, усі присутні розгорнули 25 метровий прапор України та поєдналися синьо-жовтою стрічкою, довжина якої склала близько 300 метрів.

 

З моменту повномасштабного вторгнення росії до України поняття “єдність” набуло особливого сенсу. Адже українці об’єдналися проти спільного ворога, незалежно від місця перебування, соціального статусу, політичних переконань та відстоюють право на свою свободу і незалежність.

 

Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву російській агресії та деокупації всіх територій. Цьогорічна кампанія до Дня Соборності України проходить під гаслом «Україна соборна. Разом до Перемоги!».

 

Нагадаємо, що Житомирські спортсмени здобули низку перемог на чемпіонаті України з боротьби серед спортсменів до 23 років.

 

Версія для друку