Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Стали відомі переможці всеукраїнського турніру з вільної боротьби

16 Червня 2015 • 06:52

Кіл-сть переглядів: 703

12-13 червня 2015 року в Олевській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся всеукраїнський дитячий турнір з вільної боротьби «ПОЛІСЬКИЙ КИЛИМ». Змагання проводилися з метою популяризації вільної боротьби серед дітей та молоді, підвищення спортивної майстерності, пропаганди здорового способу життя і організації дозвілля, розширення спортивних зв’язків з іншими містами України.

 

150 юних спорстменів (з 2001-2004 р.н.) – а це 19 команд із різних областей України – змагалися у вправності з вільної боротьби.

 

За результатами змагань, І загальнокомандне місце здобули вихованці Олевської дитячо-юнацької спортивної школи боротьби (тренер-викладач В.Ф.Попков), ІІ місце зайняла команда Харківської області, ІІІ місце – команда Львівської області.

 

Чемпіони були нагороджені грамотами, медалями, вимпелами та цінними подарунками. Грошову премію отримали тренери за підготовку юних переможців.

 

Окрім того директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Світлана Гресь та голова райдержадміністрації Василь Невмержицький вручили почесні грамоти тренеру-викладачу Олевської дитячо-юнацької спортивної школи боротьби Володимиру Попкову та майстру спорту з греко-римської боротьби Сергію Кулмалієву.

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку