Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Субсидія через Інтернет

24 Листопада 2015 • 08:22

Кіл-сть переглядів: 1 242

Вже зовсім скоро для оформлення субсидії жителям Житомирщини не потрібно буде відвідувати органи соціального захисту населення. З 20 листопада для українців впроваджується можливість оформлювати субсидію через Інтернет за допомогою iGov.

iGov.org.ua – портал, зроблений волонтерською командою в рамках боротьби з корупцією в Україні та вдосконалення бізнес-процесів у державних органах.

Оформлення закордонного паспорту, субсидії, допомога на дитину, реєстрація на авто – ці та сотні інших державних послуг команда волонтерів iGov вже запустили раніше у Дніпропетровську, Києві та в декількох пілотних областях. Наразі досвід впроваджується по всій Україні.

Міністерство соцполітики стало одним із перших, хто публічно підтримав проект iGov на національному рівні.

ІТ-директор ПриватБанку і координатор iGov Дмитро Дубілет у п’ятницю, 20 листопада, заявив про завершення всіх технічних доопрацювань і запуск оформлення субсидій через iGov по всій Україні.

Протягом 1-2 тижнів житомиряни та жителі інших областей України зможуть подавати заявки на оформлення субсидії та отримувати офіційні відповіді, не відвідуючи органи соціального захисту.

На сайті iGov.org.ua можна обрати область, місто, державні органи та переглянути перелік доступних послуг для цього міста. Також, на порталі вказано і ті послуги, які вже незабаром будуть втілені у конкретній області.

Проект iGov розроблено і втілюється виключно зусиллями ІТ-волонтерів. Допомогти  iGov у боротьбі з корупцією та подолати неефективність може кожен, зареєструвавшись та ставши волонтером iGov.

Версія для друку