Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Субсидії в дії

07 Травня 2015 • 09:26

Кіл-сть переглядів: 696

На фоні зростання тарифів держава не залишається осторонь проблем пересічних громадян. Закликаємо скористатися державною допомогою і активно подавати заповнені бланки заяв і декларацій до управлінь соцзахисту за місцем реєстрації. З усіх питань можна звертатися за телефонами «гарячої лінії» при департаменті праці та соціального захисту населення облдержадміністрації – 24-14-08 та 24-34-14. «Гарячі лінії» працюють в усіх районах та містах області.

 

Нагадуємо, що, за прогнозами, право на призначення субсидій мають близько 200 тисяч громадян області. І всі вони отримають її – Уряд виділив на ці потреби для Житомирщини 176 млн. грн. За потреби працівники відділів соцзахисту  чергуватимуть на вихідних, аби прийняти та опрацювати максимальну кількість документів.

 

За повідомленням департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, впродовж квітня-травня до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення вже надійшло 8156 заяв та декларацій від мешканців області, які на даний час опрацьовуються.

 

Приймальні управлінь праці та соціального захисту населення області працюють без обідньої перерви та, при необхідності, з подовженим робочим днем. Збільшилось число звернень на регіональні телефони «гарячих ліній». На 6 квітня таких звернень надійшло 2375. Всі громадяни отримують необхідні роз’яснення фахівців.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку