Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сучасне сертифіковане підприємства Ружинщини. ФОТО

24 Вересня 2015 • 18:17

Кіл-сть переглядів: 920

Сьогодні, 24 вересня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський перебував з робочою поїздкою в Ружинському районі.

 

«Перебуваючи у районах, я обов’язково відвідую бюджетоутворюючі підприємства. Я особисто спілкуюсь з керівництвом, цікавлюсь проблемами для сприяння у їх вирішенні. Між інвесторами та владою повинні складися  довірливі відносини. Моя політика – чітка та прозора: зберегти існуючих інвесторів в області та залучити нових», – сказав Сергій Машковський.

 

Керівник області відвідав  підприємство, що займається переробкою молока та виготовленням молочної продукціх „Ружин-молоко”.

 

Ружинський молокозавод виробляє згущене молоко, сухе знежирене молоко, сухе жирне молоко, маргарин, сир кисломолочний, спреди.

 

Тут постійно вдосконалюється матеріально-технічна база заводу, оновлюється обладнання і проводяться реконструкції, що дозволяє збільшити якість і обсяги продукції.

 

Завод нарощує обсяги виробництва, сучасне обладнання дозволяє переробляти до 120 тонн молока в добу. Вся продукція, що випускається ДП «РУЖИН-МОЛОКО», сертифікована у відповідності з стандартами ISO.  Продукція експортується до Азейбаржану, Арменії, Великобританії, Туркменістану, Молдови, Грузії, Узбекістану.

 

Тут працює 269 людей. Середня місячна заробітна плата – 2500 грн.

 

На підприємстві створено сприятливі умови праціумови праці: відведено приміщення під їдальню, облаштовано куллерами, холодильниками для зберігання їжі, мікрохвильвими печами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку