Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Святкуймо Великдень-2021 онлайн: Житомирська ОДА закликає жителів області дотримуватися карантину та залишатися вдома! ВІДЕО

02 Квітня 2021 • 19:00

Кіл-сть переглядів: 285

У неділю, 04 квітня, християни західного обряду відзначатимуть Великдень.

 

У зв’язку із запровадженням з 03 березня у Житомирській області червоного рівня епідемічної небезпеки, необхідністю дотримання карантину та режиму самоізоляції з метою попередження поширення в Житомирській області коронавірусної інфекції Житомирська облдержадміністрація закликає жителів області залишатися вдома та святкувати Великдень онлайн

 

Жителі області можуть долучитися до Великодніх богослужінь у режимі онлайн. Телеканали Житомирської області транслюватимуть літургію у прямому ефірі.

 

Так, на телеканалі “СК1” 04 квітня о 10.00 розпочнеться трансляція Пасхальної літургії у Кафедральному храмі Святої Софії у Житомирі. 

 

Дивіться трансляцію на YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=WIfsDtxtRgk

 

Нагадаємо, що за ініціативи Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА телеканалом “Союз-ТV” відзнято соціальний відеоролик «Великдень онлайн». Учасники відео – представники релігійних організацій Житомирщини, які наголошують, що в умовах дотримання карантину церковні обряди Великоднього періоду за участю вірян будуть обмежені! 

 

Дивіться ВІДЕО нижче.

 

Відсвяткуйте Великдень вдома! Дивіться трансляцію Пасхальної літургії онлайн! Бережіть себе та своїх рідних! 

 

#ВеликденьВдома  #СвяткуйОнлайн

 

Версія для друку