Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Святкування в госпіталі

08 Травня 2015 • 14:09

Кіл-сть переглядів: 773

Сьогодні, на передодні 9 травня, голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав обласний госпіталь для ветеранів в м. Бердичеві. Він привітав ветеранів Другої світової війни та учасників АТО з 70-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі.

 

«День Перемоги над нацизмом у Європі – це символ героїчного минулого та величі духу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім’я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для нащадків. І зараз, як і 70 років тому, наші воїни мужньо захищають нашу державу», – сказав керівник області.

 

Сергій Медяник, учасник бойових дій, старший навідник самохідної артилерійської установки був відзначений нагородою «За єдність держави». Боєць у своїй промові подякував ветеранам за приклад відваги, уроки мужності та побажав: «Міцного здоров’я Вам дорогі ветерани та вам бойові побратими. Перемога за нами!».

 

Голова ОДА висловив подяку всім воїнам: «Низький уклін всім, хто своєю кров’ю загасив пожежу світового нацизму. І всім, хто потім відновив нашу землю для прийдешніх поколінь. Ваш подвиг неоціненний. І ми вдячні кожному з вас».

 

В честь свята Сергій Машковський подарував госпіталю електронну бігову доріжку.

 

 

 

Версія для друку