Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Свято для дітей

27 Травня 2015 • 12:56

Кіл-сть переглядів: 715

27 травня за підтримки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради дітей відбулося обласне свято до Дня захисту для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей із сімей загиблих учасників антитерористичної операції, дітей переміщених із зони проведення антитерористичної операції.

 

На Житомирщині – понад 243 тис. дітей. На обліку служб у справах дітей райдержадміністрацій, міськвиконкомів перебуває 3348 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 86% виховуються в сім’ях громадян, 3062 дитини, які перебувають у складних життєвих обставинах.  Крім того, із зони проведення антитерористичної операції на територію області переміщено 25 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, що перебувають під опікою, піклуванням, та дитячий будинок сімейного типу, в якому нині на вихованні перебуває 6 дітей.

 

У заході, який проходив у Житомирській обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера, взяли участь близько 200 дітей.

 

«Міжнародний день захисту дітей це найсвітліше свято, бо всі ми колись були дітьми і лише, коли стаєш дорослим, розумієш ніскільки швидкоплинним є час» – каже заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

 

Окрім концерту відбулася і культурно-розважальна програма для дітей: солодкі подарунки та обід.

 

Також в районах та містах області з дітьми будуть проведені святкові заходи та зустрічі керівництва органів опіки і піклування райдержадміністрації, міських рад. 

 

1

 

2

 

 

3

 

4

 

6

 

7

 

 

 

Версія для друку