Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Силові структури та правоохоронні органи Житомирщини не допустять виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні

27 Січня 2015 • 15:03

Кіл-сть переглядів: 534

Під час наради, яку провів голова облдержадміністрації, начальник Управління СБУ в Житомирській області Володимир Пахнюк наголосив, що відомство приведено в ступінь бойової готовності, який підтримується ще з 2014 року, а до 23 січня було визначено перелік вразливих об’єктів. Вже вжито комплекс антитерористичних заходів, розроблені плани їх проведення, а також здійснено розрахунок сил і засобів, завдяки чому кожен керівник силового відомства та військового формування чітко знає алгоритм дій у випадку надзвичайних ситуацій.

 

Співробітники УСБУ відпрацюють чіткий механізм оперативного реагування на техногенні аварії та терористичні акти. 

 

Володимир Пахнюк запевнив, що відомство не допустить проявів тероризму на території області. Посадовець наголосив, що на Житомирщині достатньо сил і засобів для належного реагування та протидії надзвичайним ситуаціям та повідомив, що найближчим часом будуть проводитися спільні навчання на базі визначених стратегічних об’єктів. 

 

У своєму виступі прокурор Житомирської області Дмитро Лубчук звернув увагу на те, що безпека в області – це спільна відповідальність як представників влади, так і громадян. Прокурор повідомив, що буде створена слідчо-оперативна група, яка реагуватиме на надзвичайні ситуації та запевнив, що співробітники прокуратури зроблять все можливе для попередження проявів загроз і небезпечних ситуацій.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку