Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Топ-5 конкурсів для представників громадянського сектору

03 Квітня 2018 • 07:07

Кіл-сть переглядів: 248

огляд можливостейЗапрошуємо представників інститутів громадянського суспільства до огляду топ-5 можливостей на участь в конкурсах.  

#Grant_talks: Всеукраїнський конкурс проектів молодіжних та дитячих громадських організацій

4 квітня о 19:00 відбудеться черговий ефір програми #grant_talks, гостем якої буде заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема.

 

Буде йти мова про проведення конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається державна фінансова підтримка!

 

Деталі:https://www.prostir.ua/event/grant_talks-vseukrajinskyj-konkurs-proektiv-molodizhnyh-ta-dytyachyh-hromadskyh-orhanizatsij/

 

Конкурс на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви

Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литвита Порядку здійснення обмінів молоддю України та Литви, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 18 листопада 2016 року за № 1498/29628, Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви.

 

На проведення конкурсу проектів цього року у Державному бюджеті України передбачено 1 млн. грн.

 

Пакет документів на участь у конкурсі повинен бути поданий до Мінмолодьспорту на офіційному бланку організації до 16:00 (за Київським часом) 20 квітня 2018 року.

 

Деталі: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-na-realizatsiyu-proektiv-u-ramkah-zdijsnennya-obminiv-moloddyu-ukrajiny-ta-lytvy-2

 

Конкурсна програма для молоді з розбудови мирного суспільства

Глобальна платформа для молоді  (від 15 – до 35 років) з усього світу приєднатися до створення мирного суспільства. Учасникам пропонується подати інноваційні ідеї та проекти, що мають суспільне значення , захищають одну чи більше з 17 цілей сталого розвитку.

 

Дедлайн – 31 липня 2018 року.

 

Оголошення переможців – жовтень 2018 року.

 

Деталі: https://www.entrepreneurship-campus.org/about-us/

 

«Успішні локальні громади»

Фонд «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), Громадська організація «Наше Поділля» (Вінниця) та Громадська організація «Точка доступу» (Краматорськ) запрошують представників Житомирської, Хмельницької, Запорізької, Донецької та Луганської областей до участі у програмі «Успішні локальні громади». Програма передбачає тренінговий компонент, реалізацію спільних завдань командами з різних територіальних громад, а також можливість взяти участь у навчальному візиті до Польщі та  отримати фінансування в рамках конкурсу мінігрантів.

 

До участі в тренінгах запрошуються:

  • представники органів місцевого самоврядування ОТГ або населених пунктів за виключенням обласного центру;
  • представники громадських та благодійних організацій, які проводять діяльність на рівні своєї ОТГ або населеного пункту (за виключенням обласного центру)

з Житомирської, Хмельницької, Запорізької, Донецької та Луганської областей (з територій, що підконтрольні Уряду України).

 

Деталі: https://www.prostir.ua/?grants=navchannya-ta-mozhlyvist-otrymaty-minihrant_uspishni-lokalni-hromady

 

Форум Десятиліття у Харкові

24-26 квітня 2018 року у Харкові відбудеться масштабна подія для країни –Східноукраїнський форум громадських ініціатив “ІІІ Форум десятиліття: Громадянське суспільство в країні, що трансформується”. Поговоримо про громадянське суспільство, реформи, актуальні виклики та можливості.

 

Західноукраїнський ресурсний центр запрошує лідерів громадських організацій, благодійних фондів, громадських рухів, волонтерів, журналістів та редакторів ЗМІ взяти участь у “Форумі десятиліття: Громадянське суспільство в країні, що трансформується”. Метою Форуму є сформулювати тренди розвитку громадянського суспільства, визначити червоні лінії, які не можна перетинати.

 

Реєстрація відкрита до 17:00год  8 квітня 2018 року.

 

Деталі: https://zurc.org/uk/novyny/startue-reestratsiya-uchasnikiv-na-forum-desyatilittya

Версія для друку