Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Тренінги, гранти, конкурси і премії для представників засобів масової інформації

29 Березня 2018 • 07:49

Кіл-сть переглядів: 355

можливості для зміЗапрошуємо представників засобів масової інформації до огляду можливостей: тренінги, навчання, гранти, конкурси, премії.

Тренінг «Антикорупційне законодавство України: що має знати журналіст-розслідувач»

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» запрошує журналістів-розслідувачів на дводенний тренінг «Антикорупційне законодавство України: що має знати журналіст-розслідувач».

 

Дата проведення: 29-30 квітня 2018 року, м. Київ.

 

Цільова аудиторія: журналісти-розслідувачі.

 

У результаті тренінгу учасники та учасниці:

  • отримають загальне уявлення антикорупційне законодавство України;
  • навчаться виявляти ознаки корупційних схем, ознайомляться з класифікацією таких порушень та дізнаються про способи їх розслідування;
  • дізнаються про систему відповідальності за корупційні правопорушення, у тому числі у сфері декларування.

 

Деталі:https://irrp.org.ua/event/trening-antykoruptsijne-zakonodavstvo-ukrayiny-shho-maye-znaty-zhurnalist-rozsliduvach/?instance_id=169

 

Школа журналістики для некомерційного сектору

Навчальна програма (Practicum) розроблена для PR-менеджерів, які хотіли б працювати над впровадженням реформ та просувати соціальні зміни; менеджерів з комунікацій соціальної сфери, щоб посилити навички; випускників університетів, які хочуть зробити перший крок назустріч кар’єрі в некомерційному секторі; засновників соціальних проектів.

 

Структура програми передбачає вивчення мультимедійних та цифрових комунікацій, побудову ефективних медіа відносин, роботу з контентом, розробку комунікаційних стратегій та проведення інформаційних кампаній, а також роботу над власним резюме та портфоліо.

 

Протягом трьох місяців учасники Практикуму розроблять інформаційні кампанії для організацій-партнерів проекту: UNICEF, UNFPA, Центру зайнятості вільних людей, Transparency International Україна, Державного космічного агентства України, Hope and Homes for Children та Інтерньюз Україна.

 

Деталі:https://ucu.edu.ua/events/shkola-zhurnalistyky-uku-zapuskaye-korotkoterminovu-sertyfikatnu-programu-komunikatsiyi-dlya-nekomertsijnogo-sektoru/

 

Програма Фонду розвитку українських ЗМІ – 2018

Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформаціїї (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Конкурс проходить на постійній основі і не має кінцевого терміну.

 

Максимальна сума фінансування становить 24 000 дол. США. Сума гранту залежить від обсягу запланованої діяльності та періоду виконання проекту, який може тривати від 1 до 12 місяців.

 

Організації та ЗМІ заохочуються до пошуку джерел співфінансування від інших донорів.

 

Деталі:https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/current-programs-grants-uk/

 

Третій конкурс «ADAMI Медіа Приз за Культурне Різноманіття в Східній Європі 2018»

В Україні та інших країнах Східного партнерства стартує прийом заявок на третій конкурс “ADAMI Медіа Приз за Культурне Різноманіття в Східній Європі 2018”.

 

До участі в конкурсі запрошуються телекомпанії, продюсерські компанії, журналісти, режисери, продюсери та інші професіонали в галузі медіа з шести країн Східного Партнерства ЄС – Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.

 

Премія ADAMI Медіа Приз присуджується в шести номінаціях:

  • ADAMI Медіа Приз у сфері культурно-розважальних програм і фільмів (ігрові формати);
  • ADAMI Медіа Приз у сфері інформаційних програм і фільмів (неігрові формати);
  • ADAMI Медіа Приз за новинні програми та неігрові короткометражні фільми;
  • Молодий ADAMI Медіа Приз;
  • ADAMI Онлайн Приз за веб-сторінку;
  • ADAMI Онлайн Приз за онлайн-відео.

 

Деталі:https://biggggidea.com/opportunities/premiya-dlya-televizijnikiv-ta-stazhuvannya-adami-media-priz-vidkrivae-prijom-zayavok/

 

Також нагадуємо, що Житомирська ОДА пропонує 1 млн гривень на втілення ваших ідей.

Версія для друку