Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Це новий етап у розвитку громади, – Віталій Бунечко на відкритті ЦНАПу в Новій Боровій. ФОТО

25 Травня 2021 • 16:35

Кіл-сть переглядів: 432

Сьогодні, 25 травня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко разом із народними депутатами України Арсенієм Пушкаренком і Тетяною Грищенко, а також головами Житомирської РДА Юрієм Денисовцем та Новоборівської громади Григорієм Рудюком взяли участь у відкритті Центру надання адміністративних послуг у смт Нова Борова.

 

Голова ОДА зазначив, що держава повинна надавати громадянам зручні та ефективні сервіси і це є принциповою позицією Президента України Володимира Зеленського.

«Новий ЦНАП – це яскравий приклад реформи, коли всі питання вирішуються на місці максимально швидко, оперативно, доступно, прозоро. І принцип «держава – це сервіс» має поширюватися на всі райони Житомирщини, і подібні заклади мають бути в кожній територіальній громаді», –  наголосив Віталій Бунечко.

Голова облдержадміністрації також зауважив, що задля досягнення зазначеної мети слід використовувати усі можливості – державні програми, власні кошти, а також фінансову підтримку міжнародних організацій.

 

Реалізація проєкту в Новоборівській громаді відбулася в рамках фінансування за Програмою «U-LEAD з Європою» на суму майже 460 тисяч гривень.

 

Відтепер жителі прилеглих сіл та селищ можуть в одному місці отримати понад 170 різноманітних послуг, що покращуватиме рівень обслуговування населення та надаватиме можливість оперативно отримувати відповідні роз’яснення та довідки. Це в свою чергу сприятиме подальшому економічному розвитку Житомирської області, зокрема малого та середнього бізнесу.

«Безсумнівно, це новий етап у розвитку громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів. Тож бажаю не зупинятися на досягнутому і продовжувати трансформації на шляху до цифровізації послуг. Дякую громаді за ефективну співпрацю та проактивну позицію», – додав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що 21 травня Наталія Остапченко взяла участь у відкритті сучасного ЦНАПу у Бердичеві.

 

Довідково. З переліком центрів надання адміністративних послуг Житомирської області можна ознайомитися ТУТ.

 

Версія для друку