Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Центр допомоги проконсультував учасників АТО ще у двох районах

08 Липня 2016 • 14:01

Кіл-сть переглядів: 587

Вчора, 7 липня, Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації провів виїзні прийоми у Ружинському та Попільнянському районах.

 

Представник Центру Олена Юхимович розповіла учасникам АТО про Програми, що діють в області для демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Зокрема, про безкоштовне лікування та зубопротезування, санаторно-курортне лікування у Денишах. Також присутні обговорили питання оздоровлення демобілізованих учасників АТО в санаторно-лікувальних закладах поза межами області.

 

Учасників АТО цікавили також питання виділення земельних ділянок та проходження лікування у Бердичівському шпиталі.

 

У Центрі допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації бійці можуть отримати різні види допомоги: консультативна, юридична, психологічна, медична допомога, реабілітація в санаторіях, зубопротезування, сприяння в одержанні статусу учасника бойових дій, земельних ділянок, матеріальна допомога, вирішення питання з працевлаштуванням.

 

Центр допомоги учасникам АТО знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1, обласна державна адміністрація, каб. 101. Телефон: (0412) 47-50-06.

 

Довідково:

 

У Ружинському районі 211 мобілізованих, з них 154 мають статус учасника бойових дій, 10 – інваліди війни. На обліку в районному управлінні праці та соціального захисту населення перебувають також 6 сімей загиблих учасників АТО.

 

У Попільнянському районі 242 демобілізовані учасники АТО. На обліку в районному УПСЗН перебувають 258 учасників бойових дій (221 – ЗСУ, 32 – МВС, 1 – СБУ), а також 4 інваліди війни та 13 сімей загиблих.

 

1

 

2

 

3

Версія для друку