Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Центр допомоги учасникам АТО працював на виїзді

30 Травня 2015 • 15:27

Кіл-сть переглядів: 1 021

29 травня представники Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрацї, Центру соціальної допомоги учасникам АТО при міськраді та волонтери провели виїзний прийом військовослужбовців. Цього дня працівники центрів не чекали на звернення за допомогою в кабінеті, а самі виїхали до військової частини 95 окремої аеромобільної бригади разом із волонтерами. 
 
Хлопців запросили до Центру, роздали довідкову літературу, розповіли, яку підтримку можуть отримати військовослужбовці. Адже частина із них не знають повністю про свої права. 
 
Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації працює в 101 каб., допомагає військовослужбовцям, які виконували свій обов’язок на території АТО.
 
Під час зустрічі із бійцями представники Центру та волонтери  розповіли про види допомоги, яку можуть отримати учасники АТО: консультативна, юридична, психологічна, медична допомога, реабілітація в санаторії, зубопротезування,  сприяння в одержанні статусу учасника бойових дій, земельних ділянок, матеріальна допомога, вирішення питання з працевлаштуванням.
 
Центр соціальної допомоги учасникам АТО при міськраді в цьому році викупив всі путівки у літній табір «Супутник» та пропонує тим, у кого є рідні брати чи сестри та діти приходити і отримувати путівки.
 
Такі виїзні прийоми проводитимуться представниками центрів й у інших частинах, аби кожен учасник АТО одержав належну йому допомогу.
 
Нагадаємо, Центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей чекає вас за адресою:
м. Житомир, майдан С.П. Корольова, 1, обласна державна адміністрація, каб. 101.
Телефон: (0412) 47-50-06.
Графік прийому: понеділок-четвер 9:00 – 18:15; п’ятниця 9:00 – 17:00. Обід – 13:00 –14:00.
 
Центр
Версія для друку