Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Центр інформує бійців на військовому полігоні

04 Листопада 2015 • 17:17

Кіл-сть переглядів: 687

Сьогодні, 4 листопада, представники Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації на чолі з координатором Юлією Толмачовою разом з волонтерами відвідали військовий полігон поблизу с. Перлявка.

Це вже другий спільний виїзд представників Центру з координатором – відомою волонтеркою Юлією Толмачовою.

Метою зустрічі з військовими було інформування військослужбовців про всі пільги і права учасників АТО та демобілізованих.

Співробітники Центру презентували роздаткові матеріали для військовослужбовців, в яких зазначено необхідний перелік документів  для надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення та захворювання в ході проведення антитерористичної операції, перелік документів для надання одноразової грошової допомоги сім’ям мобілізованих військовослужбовців, перелік документів для оформлення земельної ділянки.

Іван, військовослужбовець кадрової служби 80 десантно-штурмової бригади, прокоментував необхідність таких зустрічей: «Такі Центри допомоги учасникам АТО дуже потрібні. Я дійсно не знав про безкоштовне санаторно-курортне лікування, про психологічну допомогу, про кількість пільг та гарантій для учасників АТО».

Центр допомоги учасникам АТО і надалі  проводитиме виїзні прийоми, зокрема  у районних центрах області. Перший такий виїзд відбудеться вже у цю  п’ятницю, 6 листопада, в Коростенський район.  Фахівці Центру зустрінуться з учасниками АТО, їх родинами та родинами загиблих. Запрошуємо волонтерів до співпраці.    

Насамкінець, громадські організації ромів Житомирщини порадували присутніх концертом.

Версія для друку