Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#тияк: Ірина Гладка провела тренінг для учасників наметового містечка «Місце Сили»

19 Липня 2024 • 11:06

Кіл-сть переглядів: 119

На Житомирщині з 2011 року функціонує унікальне наметове містечко «Місце Сили», яке започаткував психолог-військовий Сергій Твардовський. Головною метою цього табору є розвиток самостійності, відповідальності та адаптивності дітей.

 

Щотижня у таборі організовуються зміни для дітей та підлітків віком від 8 до 16 років. Учасникам пропонують різноманітні активності, серед яких спортивне орієнтування, командна гребля на Драгонботах, лісові командні ігри, кулінарна справа та багато іншого. Ці заходи сприяють розвитку командного духу, навичок співпраці та лідерських якостей.

 

Днями в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативи першої леді України Олени Зеленської, до містечка завітала радниця начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров’я Ірина Гладка. Вона провела експрес-тренінг для 30 учасників табору.

 

Під час тренінгу Ірина Гладка продемонструвала кілька вправ, які допомагають дітям краще пізнати себе та навколишнє середовище. Вона розповіла про те, як справлятися зі складнощами у комунікації з іншими людьми та досягати поставлених цілей. Такі заняття сприяють розвитку емоційного інтелекту та стійкості до стресів у дітей, що є надзвичайно важливим у сучасному світі.

 

 

 

Версія для друку