Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#тияк: На Житомирщині в тестовому режимі запрацювали три простори з надання психологічної підтримки

18 Червня 2024 • 14:12

Кіл-сть переглядів: 140

У трьох територіальних громадах Житомирської області: Народицькій, Олевській та Словечанській  у тестовому режимі розпочали роботу простори з надання психологічної підтримки. За перший день роботи до нових центрів вже надійшло п’ять запитів від місцевих жителів, які прагнуть отримати психологічну допомогу.

 

Ці простори створені для того, щоб забезпечити доступ до кваліфікованої психологічної допомоги через онлайн консультування. Відвідувачі можуть отримати підтримку у подоланні труднощів, пов’язаних з психологічним здоров’ям, таких як посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), депресія, панічні атаки та інші проблеми.

 

Послуги в цих центрах безкоштовні для всіх жителів громади, включаючи жінок, дітей, людей похилого віку, внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від насильства та осіб з інвалідністю. У просторах психологічної підтримки відвідувачі можуть вільно висловити свої емоції.

 

Довідково. Проєкт реалізується громадською організацією “In Touch Ukraine Foundation” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Виконавцями проєкту є консорціум трьох організацій: Pact, FHI 360 та AFEW-Україна («СНІД Фонд Схід-Захід»).

 

 

 

Версія для друку