Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#тияк?: Освітній серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» отримав інтерактивний симулятор

31 Липня 2024 • 16:47

Кіл-сть переглядів: 76

Не розумієте, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід?

 

Отримайте поради, які допоможуть вам діяти коректно та з повагою в інтерактивному симуляторі, що був створений до освітнього серіалу «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». Наприклад:

 

серед ночі ви прокидаєтеся від того, що ваш партнер, який повернувся з фронту, сильно штовхнув вас. Він теж прокинувся, але не усвідомлює, що знаходиться вдома, і продовжує «воювати», як це було у сні. Як діяти далі?

 

на роботі колега ветеран або ветеранка починає жартувати на моторошні теми, такі як смерть, травми, війна. Як відреагувати?

 

Симулятор запропонує декілька варіантів дій та надасть пояснення експертки, — це допоможе зрозуміти, як ваша поведінка зможе вплинути на вашу взаємодію з людину з досвідом війни.

 

Пам’ятайте, що досвід кожної людини є унікальним та потребує індивідуального підходу. Якщо ви не впевнені, як діяти правильно, будьте щирими, толерантними та не бійтеся ставити питання.

 

Більше інформації, що допоможе коректно взаємодіяти з ветеранами та ветеранками шукайте в освітньому серіалі «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія», який можна переглянути на платформі Дія.Освіта та на YouTube-каналі «Ти як?»

 

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри у межах комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської.

 

Проєкт є продовженням однойменного розділу «Довідника безбар’єрності» — гіда з коректної комунікації — та реалізується за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ, ГО «Безбар’єрність» та компанії Visa — учасниці спільноти «Бізнес без бар’єрів».

 

Версія для друку