Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

#тияк: Психологічна допомога «Телефон Довіри» на Житомирщині від обласного центру соціальних служб

27 Червня 2024 • 11:55

Кіл-сть переглядів: 147

На базі обласного центру соціальних служб організована робота служби безоплатної психологічної допомоги «Телефон Довіри».

 

Зверніть увагу, що робота телефону довіри є конфіденційною та анонімною, тому ви можете бути впевнені у збереженні причини вашого звернення.

 

Якщо ви або хтось з вашого оточення потребуєте психологічної підтримки, звертайтеся до «Телефону Довіри» – це простий та ефективний спосіб отримати необхідну допомогу. Враховуючи інтенсивність розвитку інформаційних технологій, дистанційна форма взаємодії з психологом стає доступною та більш актуальною.

 

Телефон довіри працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00. Обідня перерва з 13:00 до 14:00.

 

За номером (068) 718-59-82 ви можете зв’язатися з професійними психологами, які допоможуть вам зрозуміти ваші почуття, підтримують у пошуках варіантів розв’язання проблем, що вас турбують та нададуть психологічний супровід.

 

Будьте здорові та піклуйтесь про свій емоційний стан!

 

Довідково. Супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA за експертного партнерства та підтримки World Health Organization (WHO). Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада КМУ. Керівницею Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирська ОВА виступає перша заступниця начальника голови ЖОВА Наталія Остапченко.

 

Версія для друку