Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У 2018 році планують провести реконструкцію спортивних об’єктів у Овручі та Радомишлі

03 Березня 2018 • 08:27

Кіл-сть переглядів: 318

У 2018 році планується проведення реконструкції ФОКу в Овручі та спорткомплексу «Динамо» у Радомишлі.

 

Це анонсував голова ОДА Ігор Гундич 26 лютого під час звітної прес-конференції.

 

«У 2018 році ми плануємо відкриття ФОКу в Овручі та спорткомплексу “Динамо” у Радомишлі. Загалом географія спортивний об’єктів, які ми плануємо у цьому році, достатньо велика. Це не тільки обласний центр, але і міста у різних куточках нашої області. Тому не може не радувати те, що органи влади на місцях також думають про розвиток спорту», – зазначив Ігор Гундич.

 

Спорткомплекс «Динамо» у Радомишлі споруджений у 1979 році. У ньому розміщений ігровий зал розміром 36х18м, шаховий клуб, дві роздягальні, душова кімната, 3 адміністративні кімнати. На базі ігрового залу свої навчальні заняття (уроки фізичного виховання) проводять учні ЗОШ №3, ЗОШ №5, Радомишльського ліцею №1. У напівпідвальному приміщенні знаходиться тренажерний зал, зал для занять гирьовим спортом, зал для занять рукопашним боєм та кікбоксінгом, хореографічні студії.

 

Вартість проекту – 11 млн 600 тис. грн.

 

В Овручі передбачається провести реконструкцію будівлі котельні під фізкультурно-оздоровчий комплекс. Тут буде приміщення для гри в настільний теніс, тренажерний зал з роздягальнями і душовими, офісне приміщення. Загальна вартість проекту 4 млн 476 тис. грн.

 

Нагадаємо, у 2018 році на Житомирщині планується відкрити як мінімум 20 футбольних полів та провести перший матч на стадіоні «Полісся».

 

1

 

“Динамо”, м. Радомишль

 

 

 

1

ФОК, м. Овруч

Версія для друку