Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Бердичеві відбувся забіг на честь Олімпійського Дня

02 Липня 2024 • 12:33

Кіл-сть переглядів: 99

У Бердичеві відбувся масштабний Олімпійський День, який зібрав понад 400 дітей зі шкільних таборів міста. Щорічні змагання стали справжнім святом спорту і дружби, а цього року їх особливо прикрасила присутність чемпіонки Європи з легкої атлетики та амбасадорки проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлії Олішевської.

 

Юлія Олішевська не лише підтримала учасників своїм прикладом, а й провела для дітей руханки, зарядивши їх енергією та позитивом. Програма заходу включала веселі забіги для хлопчиків і дівчаток, які принесли радість і задоволення всім учасникам.

 

Наприкінці спортивного свята кожен учасник отримав пам’ятні подарунки від обласного Олімпійського комітету. Це були сертифікати про участь, патріотичні браслети та брилки, що залишать приємні спогади про цей день.

 

Одним з головних символів Олімпійського Дня в Україні цього року стало запалювання вогню «Перемоги». Цей символічний вогонь, що передається усією Україною, почав свою подорож Житомирщиною саме з Курненської ОТГ. На міському пляжі урочисто запалили вогонь і провели з ним перший забіг, до якого доєдналися чи не всі присутні.

 

Після Бердичева вогонь попрямує до міста Звягель, продовжуючи свою символічну подорож країною.

 

Завдяки таким заходам, як Олімпійський День, зростає інтерес до спорту серед молоді, виховується любов до активного способу життя та зміцнюються дружні стосунки між дітьми з різних шкіл і міст. Бердичів вкотре показав, що спорт єднає і надихає, а перемога — це не лише медалі, а й нові друзі та незабутні враження.

Версія для друку