Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Бердичівському районному відділенні поліції ГУНП у Житомирській області відбувся захід «Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність!»

03 Квітня 2024 • 16:12

Кіл-сть переглядів: 302

Українська молодь відіграє важливу роль у розвитку суспільства, вона є головним рушієм політичних, економічних та соціальних змін. Саме тому важливо щоб молоді українці мали змогу поліпшити свої знання про власні права та обов’язки.

 

02 квітня у Бердичівському районному відділенні поліції ГУНП у Житомирській області відбувся захід «Захисти свої права та свободу! Безпека та твоя відповідальність!», організований Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з Управлінням дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України.

 

Основною метою заходу стала систематизація та підвищення рівня знань про права та обов’язки людини, зокрема молоді, підвищення спроможності молодих людей щодо кар’єрного консультування та професійного розвитку.

 

Молоді люди ознайомилися з роботою системи “Custody Records”, практичною частиною оперативно-слідчих дій – зняття відбитків, а також протестували роботу приладу Драгер (алкотестеру).

 

Такі заходи мають велике значення для підвищення правової обізнаності серед молоді, надаючи їм інструменти для захисту власних прав та свобод.

 

 

 

Версія для друку