Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Черемошному Березівської громади відкрили дитячий майданчик та стадіон

06 Червня 2024 • 11:06

Кіл-сть переглядів: 169

У Березівській громаді Житомирського району відбулася чергова приємна подія. Справжнє дитяче свято пройшло в Черемошному, де відкрили дитячий майданчик та стадіон.

 

Ця локація дозвілля з’явилася як результат вдалої співпраці влади та місцевого населення. Минулого року, повесні, жителі Черемошного звернулися до сільської ради із проханням допомогти відновити їм сільський стадіон, який вже давно не функціонував та облаштувати поруч дитячий майданчик.

 

Жителі першими взялися розробляти дану площу: на початку літа ініціативна група самоорганізувалася і розпочали підготовчі роботи. Тоді працювали тут всі — від великого до малого. Кожен займався своєю справою.

 

Сільська рада зробила під’їзну дорогу, водовідвід дощової води, облаштували стоянку для автівок.

 

Місцеві аграрії долучили спеціалізовану техніку та надали посівний матеріал.  Вони провели рекультивацію ділянок, ущільнили ґрунт та засіяли стадіон спеціальною травою.

 

Місцеві майстри ковалі зварили ворота для великого футболу та мініфутболу, стійки під волейбольну сітку, «шведську» гірку, брусся та турніки, дитячі гойдалки: підвісні та наземні.

 

Ще облаштували майданчик для відпочинку, поставили альтанки, лави для сидіння, дитячий будиночок та пісочницю.

 

В день відкриття відбувся футбольний матч серед дорослих на кубок Березівської сільської ради між командою Березівської та Пулинської громад. У ході товариського протистояння із рахунком 5:1 перемогу здобула команда господарів.

 

Попри спортивні результати, насправді перемогла небайдужість громади. Об’єднавши зусилля, громада отримала результат – сучасний дитячий майданчик та футбольне поле.

 

 

Версія для друку