Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Коростишеві ветерану праці Володимиру Яблонському передали крісло-колісне з електроприводом

25 Жовтня 2024 • 16:03

Кіл-сть переглядів: 1 510

Заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський та директорка департаменту соціального захисту населення ОВА Олена Грищук днями з робочим візитом відвідали Коростишів. Разом із секретарем Коростишівської міської ради Юрієм Денисовцем вони передали крісло-колісне з електроприводом, придбане за сприяння благодійного фонду «Хлібний дім», жителю міста Володимиру Яблонському, який має статус особи з інвалідністю І групи.

 

Володимир має величезний трудовий шлях, що налічує понад 55 років. Усе своє життя він присвятив плідній праці на благо громади: у 1985 році обіймав посаду директора хмелерадгоспу «Здобуток Жовтня», у 1995 році — голови сільського відкритого акціонерного товариства «Вільнянківське». З 2001 року працював секретарем Квітневої сільської ради Коростишівського району, а у 2015 році був обраний головою цієї ради. З січня 2017 до 2020 року він виконував обов’язки старости Квітневого старостинського округу Коростишівської міської ради.

 

Також Володимир Яблонський відомий як зразковий сім’янин та люблячий батько, який завжди був і є прикладом для свого оточення. Вручення візка стало щирим виявом підтримки та вдячності за роки його самовідданої праці.

 

Також після церемонії передачі візка відбулася робоча нарада, під час якої учасники обговорювалися актуальні питання соціального захисту населення.

 

 

 

Версія для друку