Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Овручі відбулася передача 12 одиниць техніки для Збройних сил України. ВІДЕО

05 Квітня 2024 • 18:17

Кіл-сть переглядів: 687

Начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко та його заступник з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, під час робочої поїздки в Овруч, передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. Чергова поставка для військових відбулася в рамках плідної співпраці Житомирської ОВА, Овруцької громади та естонських партнерів з благодійного фонду «Сакала».

 

Представники підрозділів десантно-штурмових військ та територіальної оборони отримали 4 пікапи, 2 позашляховики, один мікробус, 2 квадроцикли та 3 причепи. Транспортні засоби пройшли все потрібне технічне обслуговування та незабаром почнуть допомагати воїнам виконувати бойові завдання на особливо складних ділянках фронту.

 

Силами небайдужих жителів Овруча та громадського об’єднання “Союз Чорнобиль Україна” передали 24 дрони для аеромобільної бригади та бійців територіальної оборони.

“Впевнений, що техніка допоможе безжально нищити ворога”, — зазначив Віталій Бунечко.

Також, під час передачі, вшанували пам’ять Героїв, які поклали своє життя за Незалежність України.

“Ми не маємо права забути тих, хто заплатив кров’ю за нашу свободу, тому конвертуємо нашу злість та помсту в допомогу нашим ЗСУ. Дякуємо силам оборони за можливість працювати та розвивати Житомирщину, нашим друзям з Естонії за підтримку та усім небайдужим громадянам, які щодня долучаються до зборів на підтримку Збройних сил України” —  підсумував Віталій Бунечко.

 

Продовжуємо працювати та наближати нашу Перемогу!

 

Версія для друку